Veterinärer online

Nu kan du träffa din veterinär direkt online. Du som arbetar mycket eller kanske bor långt från närmsta veterinär kan nu se efter ditt husdjurs alla behov med en enkel knapptryckning. Det blir också enklare att fråga de där mindre frågorna som du kanske funderar över. Bara logga in och skicka iväg en beskrivning av problemet eller din fråga.

Prata med din veterinär när det passar dig

Ibland kan det vara svårt att få tid till allt man borde göra. Din hund kanske verkar lite hängig och äter mindre, men samtidigt verkar han ju inte sjuk så du skjuter på veterinärbesöket då du har mycket att göra. Men oron gnager. Då kan det vara skönt att ha tillgång till din veterinär online. Med en enkel inloggning kan du snabbt skicka iväg en beskrivning av problemet var du än är. Har du en hundförsäkring så är samtalet kostnadsfritt.

Med videosamtal blir kontakten ännu enklare

Efter du fyllt i en beskrivning av problemet online så bokar du en tid och väntar på att din veterinär kontaktar dig via videosamtal. Du kan enkelt videochatta med din surfplatta eller på datorn om du har kamera och hörlurar. På så vis kan veterinären direkt undersöka din sjuka hund eller katt om det till exempel är ett sår eller en inflammation.

Slipp oro och ring din veterinär direkt

Numera görs ju nästan allting online så varför inte också tala med din veterinär via videosamtal? Du sparar tid och kan enkelt fråga om de där små sakerna som du kanske annars skjutit på. Ta hand om ditt husdjur och slipp oroa dig. Uttnyttja teknologin för att snabbt och enkelt få svar på dina frågor och gör din vardag smidigare!