Hundleksaker

Har du hund som älskar att leka? Den kanske busar med dina strumpor eller skor? Idag finns det på marknaden många olika leksaker som är framtagna för just din bästa vän. Du kan hitta dem i allt från en vanlig mataffär till speciella djuraffärer och vissa leksaker är idag till och med verklighetstrogna.

Gör det själv

Idag finns de dock många som väljer att göra leksaker till sin bästa kompis själv. På nätet kan man hitta många olika sidor för ” gör det själv ” leksaker. Varför inte lägga en tennisboll i en gammal strumpa för hunden som älskar strumpor? Eller som mig som jagar, mina hundar får horn och ben från vilt djur som funkar både som leksak och tuggben.

Speciella hund leksaker

Hundar är lekfulla djur som älskar att leka, och allra helst när man själv vill vila en stund. Men de ligger i hundens natur. Idag finns de många olika leksaker att köpa till våra vänner, men också mycket man kan använda sig av hemma. Låt fantasin flöda och låt inget sätta gränser för vad du gör för leksak till din bästa vän.

Vad vill du ge din hund ?

Men de sagt vill jag att du ska veta att det idag inte finns några gränser för vad du kan använda som leksak för din hund. Hundar älskar saker som låter, särskilt pipande saker som en annan kan tycka är jätte jobbig. Ibland kan de räcka med en pinne eller ett ben för att tillfredsställa din allra bästa vän.